Behandlinger

Vi udfører alle former for tandbehandlinger. Det kan vi, fordi vi har alle kompetencer samlet på vores klinikker. Vi har håndplukket dygtige tandlæger, der er eksperter inden for deres felt. Og vi anvender den nyeste teknologi såsom en 3D-scanner til behandlingsplanlægning. Derfor foretager vi alt fra almindelig tandbehandling over diagnosticering af tandsygdomme til kosmetisk tandbehandling.

Vores behandlere består blandt andre af en bøjletandlæge, en implantolog (implantater), en videreuddannet i bidfunktioner og en tandplejer med speciale i paradentose. De mange behandlere samlet ét sted sikrer en høj faglighed, fordi vi kan sparre med hinanden. Desuden behøver vi ikke at henvise patienter ud af huset. Tilsammen betyder det, at du er garanteret den allerbedste behandling.

Tandlægeskræk
Du kan roligt fortælle os, hvis du lider af tandlægeskræk. Det er helt normalt. Faktisk plages hver tiende dansker af symptomer som hjertebanken, svedeture, kvalme og vejrtrækningsproblemer, når de skal til tandlægen.
Hos Tandlægerne Berthelsen og Valdimarsson er du i trygge rammer. Vi har årelang erfaring med behandling af patienter, der lider af tandlægeskræk. Vi tager os altid god tid til at lytte til og tale med vores patienter, ligesom vi naturligvis tilbyder effektiv smertelindring.

 

PRISER

Krone af metal med påbrændt porcelæn i stor kindtand (molar)i undermund (uden stifter og opbygning)

4.895 - 6.995 kr.
 

Rodbehandling i fortand, overkæbe (eksklusiv fyldninger)

1.100 - 1450 kr.

 
Rodbehandling i 2 kanaler

2.295 - 3.295 kr.

 
Rodbehandling i 3 kanaler, kindtand i undermunden (eksklusiv fyldninger)

2.495 - 3.495 kr.

 
Bro 3 led (erstatning for lille kindtand i overmunden af metal med påbrændt porcelæn uden stifter og opbygning)

12.995 - 18.995 kr.


Operativ fjernelse af tand

2.000 - 4.995 kr.
 

Operativ fjernelse af visdomstand (ikke ekstraktion)

1200 - 3.000 kr.
 

En lokalbedøvelse

295 - 385 kr.